Selecteer een pagina

Over Marjan

Passie voor beeld gecombineerd met 15 jaar ervaring in marketing en communicatie om jouw ondernemersverhaal perfect visueel te vertellen.

Wat een prachtige wereld!

Zo veel te beleven, zo veel te zien. 

Mijn naam is Marjan Schmit Visser. Geboren en getogen in Nederland.
Fotograferen doe ik al jaren. Dat werd in 2007 serieuzer toen ik besloot een opleiding aan de Foto Academie te volgen.

In 2009 kon ik mijn passie voor duiken niet meer bedwingen zich te beperken tot de vakanties.
Ik besloot professional te worden. Dit bracht mij in Dahab, Egypte.
De verandering van levenstijl maakte het mogelijk om mijn passie voor fotografie en duiken te combineren. Door mijn foto’s kan ik delen wat verborgen blijft voor velen.

Over de jaren heb ik vele landen bezocht. Soms op doortocht, soms bleef ik langer hangen.  Ik combineerde werkzaamheden als reisadviseur en organisator, duikinstructeur, fotograaf en als ondernemer in webontwikkeling en online marketing.  

Tegenwoordig woon ik weer in het Friese dorp waar ik ben opgegroeid, samen met mijn man Michel en onze katten Sina en Katja. 

Waar ik ook ga, ik probeer altijd inspirerende momenten vast te leggen.
Mijn foto’s zijn beschikbaar als prints en downloads.

De telefoon gaat. Ik ben onderweg terug van een afspraak in Hoorn naar kantoor in Groningen.
Een collega: “waar ben je? Kun je nu hier bij klant X aanschuiven?

Aan wiens droom werk jij?
Aan jouw eigen droom?
Of besteed jij een groot deel van je beschikbare tijd aan de droom van je werkgever?
Of die van je klant?
Of die van …?

Het is een vraag die ik mijzelf geregeld stel.
Als ondernemer kan ik mijn dromen waarmaken. 

Al tijdens mijn studie Ondernemersschap & Management (Commerciële Economie) ben ik begonnen met ondernemen.
Dat verklaart mogelijk mijn studiekeuze na een jaar kunstacademie.
De kunstacademie was overigens niet voor niets, voor mij zit het ‘m juist in de combinatie. 

Ondernemen is voor mij onlosmakelijk verbonden aan het kunstwerk dat ik van mijn leven wil maken.
Ondernemen als rode draad, als kapstok.
Informatie en kennis verzamelen, experimenteren en toetsen in de praktijk, de informatie terugbrengen tot de kern en inzetten en delen met zoveel mogelijk mensen die ik kan ondersteunen met de kennis. 

Met name slim ondernemen. De informatie die mij van punt A naar punt B brengt, maar ook of juist jou een stap verder helpt.
En laat nu mijn overkoepelde onderwerp van interesse online ondernemen zijn. 

Dat is geen toeval natuurlijk. Alle stappen de ik heb genomen hebben geleid tot dit punt en de punten die nog gaan volgen. 

Mijn naam is Marjan Schmit Visser.
Mensen in mijn omgeving zeggen dat ik creatief ben, veelzijdig en dat ik goed kan luisteren.
Maar ook serieus, een goede planner, sterk in de grote lijnen, maar ook in details.
Eigenlijk een vat vol tegenstellingen als ik de mensen om mij heen geloof (en dat doe ik, want ik heb echt hele toffe mensen om me heen).

Sinds 2005 ondersteun ik, als Zelfstandig Professional, ondernemers en het MKB om (meer) zichtbaar te worden door de inzet van marketingtools.

Ik help jou om stap-voor-stap een stevige online basis neer te zetten en je marketing in te richten om jouw onderneming onder de aandacht te brengen bij je publiek. Helemaal afgestemd op jouw ideën en doelen en eenvoudig verder uit te bouwen wanneer je onderneming groeit.

Met werkzaamheden in meerdere vakgebieden, heb ik me ontwikkeld tot multispecialistisch marketeer. Creatief met een sterk analytisch vermogen, een perfecte combinatie voor vernieuwende, resultaatgerichte oplossingen.

Het voordeel voor jou is dat je bij slechts één partij terecht kunt voor al je online marketing vraagstukken.
Van strategie tot ontwikkeling van jouw website tot het inzetten van online marketing en het analyseren van de webstatistieken.

Afgestudeerd aan de Hanzehogeschool op Commerciële Economie. Dit diploma heb ik behaald door het succesvol afronden van de opleiding Ondernemerschap & Management. Een sterk praktijk- en projectgerichte opleiding toegespitst om een brede kennis te ontwikkelen op het gebied van commercieel management en marketing.

Van 2007 tot en met 2009 heb ik voor een groot internetbedrijf in het noorden van het land gewerkt waar ik onder meer bedrijven als; Remeha, Animo en Arriva Touring  heb ondersteund met hun online marketing activiteiten. Online marketing stond toen nog in de kinderschoenen. Facebook was nog maar net geintroduceerd in Nederland. Doordat ik online marketeer van het eerste uur ben, heb ik over de jaren veel ontwikkelingen voorbij zien komen en kunnen toetsen.

Van 2009 tot begin 2012 heb ik  mijn werk als online marketeer gecombineerd met het organiseren van reizen en het geven van duiklessen op de toeristenbestemming Dahab in Egypte. Hoe mooi is het dat we met de komst van het internet eigenlijk overal ter wereld kunnen werken. Na Dahab heb ik nog bijna een jaar vanuit Playa del Carmen in Mexico gewerkt. Sinds eind 2013 ben ik weer terug in Nederland, waar ik in Joure, het dorp waar ik opgroeide, samenwoon met Michel.

In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn camera op pad om bijzondere, inspirerende momenten vast te leggen. Mijn passies zijn onderwaterfotografie en reisfotografie.

Ik wil graag met aandacht en flexibiliteit jou als ondernemer ondersteunen om online verbinding te maken met jouw klanten

Contact

Marjan Schmit Visser
Studio adres (op afspraak):
Kerkstraat 1B, 1e verdieping
8501 DA Joure

T. 06 83380961
E. marjan@ marjanschmitvisser.com

KvK 02087043
BTW NL1102.72.833.B01

11 + 9 =

error: Content is protected !!