Marjan Schmit Visser
Marjan Schmit Visser

Over Marjan

Passie voor vormgeving en beeld gecombineerd met bijna 20 jaar ervaring in marketing en communicatie zodat jij blijvend impact kunt maken met jouw ondernemersverhaal.

Wat een prachtige wereld!

Zo veel te zien, zo veel te beleven, zoveel te ontdekken. Alles is inspiratie.

Mijn naam is Marjan Schmit Visser (1979). Na vele omzwervingen, ligt mijn basis tegenwoordig weer in Friesland. Waar ik ook opgroeide.

Als (online) marketing adviseur en beeldmaker kan ik jou als ondernemer helpen met het leggen van een stevig fundament om je ondernemersverhaal onder de aandacht te brengen bij jouw publiek.

Van strategie en webontwikkeling tot en met de organisatie en inzet van online marketing en media. Omdat de losse puzzelstukjes samen de puzzel compleet maken.
Dit doe ik door bijna 20 jaar kennis en ervaring in ondernemen en online marketing te combineren met m’n passie voor techniek, vormgeving en beeld. Creatief en analytisch, een perfecte combinatie voor oplossingen en verhalen die blijvend impact maken.

Door de jaren heen heb ik als digitale nomade vele landen bezocht. Soms op doortocht, soms voor een langere periode. De verandering van levenstijl maakte het mogelijk om mijn passies te combineren en interesses verder te onderzoeken en ontwikkelen. 
Ik combineerde o.a. werkzaamheden als reisadviseur en organisator, duikinstructeur, fotograaf en als ondernemer in webontwikkeling en online marketing.

Contact

Marjan Schmit Visser
Studio adres (op afspraak):
Kerkstraat 1B, 1e verdieping
8501 DA Joure

T. 06 83380961
E. marjan@ marjanschmitvisser.com

KvK 02087043
BTW NL1102.72.833.B01

2 + 6 =

error: Content is protected !!
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?